Toholammin kirjasto
Toholammin kirjasto
Slider

Kirjasto

Tervetuloa viihtymään kirjastossa!

Kirjasto on kaikille avoin ja käyttö on maksutonta. Käytössäsi on myös naapurikuntien kirjastojen kokoelmat - Ilmaiset varaukset ja kuljetus kerran viikossa!

Anders-verkkokirjasto:

Anders-logo

Kirjasto tiedottaa

  • Kaipaatko tietoa ja neuvoja energiansäästöön tai uusiutuvan energian käyttöönottoon? Haluatko asua viihtyisästi, mutta energiatehokkaasti ja taloudellisesti? Tervetuloa tutustumaan Energianeuvonnan Asiaa energiasta -kirjastonäyttelyyn Toholammin kunnankirjastossa 18.10. – 8.11.2021! Tarjolla on muun muassa mukaan otettavia energia-aiheisia esitteitä …Lue lisää

  • Voit tuoda ylimääräiset lankasi kirjastoon eteenpäin kierrätettäväksi, ja ehkäpä löydät lankakorista juuri omiin tarpeisiisi sopivaa lankaa!

  • Lukukerho kokoontuu kirjastolla pääsääntöisesti joka toinen perjantai parillisilla viikoilla klo 13.30 ja kestää noin tunnin.

  • Lasten ja nuorten valtakunnallinen digikokoelma tuo kotimaiset ääni- ja e-kirjat kaikkien saataville – omalla kirjastokortilla vaikka kotisohvalta käsin.

  • Anders-kirjastojen asiakkailla on käytössä nyt Viddla-elokuvapalvelu. Elokuvapalvelusta voit katso kotimaisia ja ulkomaisia elokuvia suoratoistona

Aukioloajat


Jos aukioloajat eivät näy, katso täältä

--