Tilat ja laitteet

Kirjastosta voi varata tiloja kokouksille, koulutuksille, ryhmätöihin, opiskeluun tai pienimuotoisille näyttelyille. Varaustilannetta voi tiedustella numerosta 040 150 5280 tai sähköpostitse .  Kirjastossa on käytössä avoin langaton verkko.

Monitoimitila

Monitoimitila on pääsääntöisesti lasten ja nuorten käytössä, ja sieltä löytyvät pingispöytä, pelikonsoli ja televisio. Poikkeustapauksissa tilaa voidaan varata muuhun käyttöön.

Tilavuokrat 1.1.2024 alkaen:

Kertakäyttö / päivä (max 6h)       100 e (sis. alv 24%)

Kertakäyttö / tunti                         25 e (sis. alv 24%)

Tilavuokraa ei peritä toholampilaisilta yhdistyksiltä ja järjestöiltä.

Tutkijanhuone

Tutkijanhuoneen voi varata maksutta hiljaista työskentelyä tai opiskelua varten. Tilassa on myös digitointimahdollisuus sekä mahdollisuus käyttää kannettavaa tietokonetta. Tutkijanhuoneen voi varata  ottamalla yhteyttä kirjastoon.

Näyttelytilat

Kirjastossa on rajoitetusti näyttelytilaa, mutta pienimuotoiselle näyttelylle voi neuvotella paikkaa kirjaston yläkerrasta.

 

Laitteet

Asiakaskoneet

Kirjastossa on asiakkaiden käyttöön tällä hetkellä kolme asiakaskonetta, joista yksi on tarkoitettu tiedonhakuun ja e-lehtien lukemista varten. Asiakkaiden käytössä on myös yksi kannettava tietokone. Koneiden käyttöaika on puoli tuntia.

Tabletit

Kirjastossa on useita iPadeja, jotka saa käyttöön tiskiltä kirjastokorttia vastaan.

Digitointilaitteet

Kotivideot talteen! Kirjaston tutkijanhuoneen digitointilaitteilla voit tallentaa maksutta vhs-kasetteja digitaaliseen muotoon.

Voit varata digitointipisteen käyttöösi kirjaston asiakaspalvelusta ( 040-150 5280 / ). Tallentaminen kestää yhtä kauan kuin tallenteen pituus on, kannattaa huomioida tämä aikaa varatessa!

Tallennuksessa suositellaan käytettäväksi muistitikkua tai ulkoista kovalevyä. Huom! Digitointipisteessä ei ole omaa VHS-adapteria. Palvelu toimii pääasiassa itsepalveluna. Henkilökunta opastaa tarvittaessa.

Digitointipalvelu pois käytöstä toistaiseksi

--