Lukio

Toholammin lukiossa on noin 100 opiskelijaa. Meidän lukion yksi merkittävistä vahvuuksista on yhtenäisyydessä. Oppilas kokee tunteen, että töitä tehdään yhdessä. Opettajat tukevat opiskelijaa hänen omien tavoitteidensa saavuttamisessa.

Lisäksi lukio on liikunnallinen. Vapaatunneilla on mahdollisuus käyttää Lampin salin tiloja. Tämän lukuvuoden aikana lukiolle on muodostunut muun muassa lentopalloryhmä, jota tällä hetkellä vetää Markus Ranta-Nilkku. Lukiossa opiskelee myös Toholammin tulevaisuuden keihästoivo Eetu Peltokangas. Hänen tavoitteenaan tulevalle kaudelle on päästä mukaan ikäistensä EM-kisoihin Ruotsiin. Viime kesän SM-kisoissa hän nappasi ikäluokassaan pronssimitalin. Aikuisten keihästä mies on kiskaissut 64,65 ja oman sarjansa keihästä 69,85.

Toholammin lukiossa pyörii yrittäjäryhmä jo viidettä vuotta, jossa pääsee tutustumaan yrittämiseen. Ryhmä harrastaa yritystoimintaa omissa nimissään ja työskentelee myös erilaisten yritysten tehtävissä. Yritysryhmä tekee lukuvuoden päätteeksi ulkomaanmatkan, jossa saadaan tuntumaa kansainvälistymiseen ja opitaan toimimaan ulkomailla.

Jos opiskelu Toholammin lukiossa kiinnostaa, ota yhteyttä:


Toholammin lukion Instagram-sivu

--