Matkailu

Olet aloittanut virtuaalimatkan maalle, Toholammille. Mutta missä tuo luonnonkaunis Toholampi lehmineen, koskineen ja maisemineen sijaitsee? Aivan oikein, älä tunnusta että olet sekoittanut sen joskus Tohmajärveen joka on aivan eri paikka. Nyt olet Keski-Pohjanmaalla, Kaustisen seudulla.

Mietit miten voisit viettää päivän tai viikon, ehkäpä useampiakin viikkoja maalla. Jos pidät luonnossa liikkumisesta voit koota itsellesi extreme päivän tai viikon luonnon parissa Toholammilla ja lähialueella.

Kaiken ohjelman ydin voisi olla Natura-2000 ohjelmaan kuuluva noin 100 km pitkä Lestijoki laavuineen, koskineen ja suvantoineen. Jos sinua kiinnostaa henkilöhistoria saattaisi olla mielenkiintoista tutustua Ojalan laskuopin isän tai Osuustoimintaliikkeen syntyhistoriaan Toholammilla. Niiden juuret ovat melko vahvasti täällä. Myös kansanedustajien Lipposen, Ahon, Hautalan ja Lintilän sukujuuret ulottuvat meille.

Majoituksen voit varata esim. Hirvikosken maaseutuhotellista. Paikka sijaitsee Toholammin Sykäräisissä solisevan kosken partaalla.

Koska en Sinua tunne, en taida kirjoittaa aivan kaikkea ylös, mutta jos kiinnostus heräsi voit joko lukea lisää verkkosivuilta tai ottaa yhteyttä. Me kerromme sinulle lisää!

Olet lämpimästi tervetullut "Meille", eikä vaan virtuaalimatkalle vaan myös livenä!!

--