Kaikukortti ja Ystävänkortti

Kaikukortti 

Toholammin kulttuuritoimi osallistuu Kaikukortti toimintaan osana Keski-Pohjanmaan aluetta. Kaikukortti on Kulttuuria kaikille -palvelun/Yhdenvertaisen kulttuurin puolesta ry:n, eri alueiden Kaikukortti-verkostojen kuntien, kulttuuripalveluntuottajien ja sosiaali- ja terveyspalveluntuottajien yhteistoimintamuoto.

Kulttuuri kuuluu kaikille! Kaikilla on oikeus käydä konserteissa, festivaaleilla ja teatterissa, vaikka oma taloudellinen tilanne olisikin hyvin tiukka. Ratkaisuksi tähän on kehitetty Kaikukortti, jolla voi hankkia maksuttomia pääsylippuja ja kurssipaikkoja kulttuuripalveluihin. Kaikukortin tavoitteena on parantaa taloudellisesti tiukassa tilanteessa olevien nuorten, aikuisten ja perheiden mahdollisuuksia osallistua kulttuurielämään ja harrastaa taiteen tekemistä.

Kulttuuritoimi toivoo, että Toholammin Kulttuurisalissa kaikkien järjestäjien maksullisiin tilaisuuksiin annetaan vähintään kahdeksan vapaalippua Kaikukortin haltijoille.

Lisätietoja: Etusivu – Kaikukortti » Kaikukortti

Kaikukortti logo

 

 

Ystävänkortti

Toholammin vapaa-aikapalvelut ovat mukana myös Ystävänkortti toiminnassa. Kortin avulla kehitysvammaisen henkilön avustaja pääsee ilmaiseksi moniin eri vapaa-ajan harrastuksiin. Lisätietoja: Ystävänkortti Toiminta (ystavankortti.fi)

--