Lukudiplomit

Alla pääsee tarkastelemaan eri lukudiplomeja ja niiden suoritusohjeita. Itsenäiset suorittajat saavat apua kirjastosta. Valitse alla olevista diplomeista sopivin. Diplomit on suunniteltu eri-ikäisille ja eritasoisille lukijoille.

Ohjeita opettajille

1 – 2 -luokat

Lukudiplomia varten luetaan yhteensä kymmenen kirjaa, joista yksi on runokirja. Kaksi kirjoista voi olla kuvakirjaa ja kaksi tietokirjaa. Loput kirjat voi valita helppolukuisista kirjoista ja lastenromaaneista oman lukutaidon mukaan. Samasta kirjasarjasta voi valita vain yhden kirjan.

1 – 2 -luokkien lukudiplomi

Luettujen lista

3 – 4 -luokat

Lukudiplomia varten luetaan yhteensä kaksitoista kirjaa, joista yksi on runokirja ja yksi sarjakuva. Kuvakirjoja voi lukea enintään kaksi ja tietokirjoja enintään kolme. Lastenromaaneja voi lukea 3 – 6.

3 – 4 luokkien lukudiplomi

Luettujen lista

5 – 6 -luokat

Lukudiplomia varten luetaan yhteensä viisitoista kirjaa. Runokirjoja voi lukea 1 – 2, sarjakuvia 2 -3, tietokirjoja 3 -4 ja romaaneja 5 – 8. Samasta kirjasarjasta voi valita vain yhden kirjan.

5-6 -luokkien lukudiplomi

Luettujen lista

Sykäräisen kirjaston lukudiplomit

Sykäräisen kirjastoon on laadittu omat lukudiplomit Sykäräisen kirjaston kokoelmat huomioiden. Näitä lukudiplomeita saa suorittaa kuka vain, ja samoin Sykäräisen koulun oppilaat saavat suorittaa muitakin lukudiplomeita!

Sykäräisen 1 – 2 -luokkien diplomi

Paljon lukevien 1 – 2 -luokkien diplomi

Sykäräisen 3 -4 -luokkien diplomi

Sykäräisen 5 – 6 -luokkien diplomi

Palaute