Suomen suurin maatalouslomituksen paikallisyksikkö on aloittanut toimintansa 1.1.2023

Kuva: Juha Laitalainen

Toholammin lomituspalveluiden uutiskirje

Suomen suurin maatalouslomituksen paikallisyksikkö on aloittanut toimintansa 1.1.2023. Toiminnasta vastaa Toholammin kunta, jonka Mela on valinnut yhteistyökumppanikseen. Tavoitteenamme on tarjota laadukkaat lomituspalvelut oikea-aikaisesti ja asiakkaitamme kuunnellen.

Jatkossakin teitä palvelee tutut hallinnon henkilöt ja maatalouslomittajat. Pyrimme muutenkin siihen, että nyt toteutuva muutos näkyisi lomitustyön arjessa mahdollisimman vähän. Kuten aikaisemmin olemmekin jo tiedottaneet, hallinto palvelee teitä kolmessa eri toimipisteessä: Toholammilla, Kalajoella ja Nivalassa.

Vuoden vaihteessa keskitymme perusasioihin niin, että henkilöstölle (noin 370) saadaan palkat maksettua oikeaan aikaan, lomittajien työvuorosuunnittelu tehtyä ajallaan ja yrittäjien lomitukset jatkuvat keskeytyksettä. Samanaikaisesti, kun aloitamme uuden yksikön toimintaa, päätämme vanhojen paikallisyksiköiden toimintoja. Helmikuussa saamme Lomitusnetin tietokannat yhdistettyä ja kaikki asiakkaat, lomittajat ja muut toiminnot yhteen tietokantaan. Valmistelutyötä on tehty jo ennen yhdistymistä, mutta toimintojen yhtenäistäminen ja kehittäminen jatkuu yhdistymisen jälkeen.

Asiakkaiden toivomme käyttävän ensisijaisesti asiakaspalvelunumeroa: 040 1519 111. Asiakaspalvelu päivystää arkisin klo 8.30-15.30.

Sähköinen asiointi Melan Lomitusnetissä (linkki avautuu uuteen välilehteen).

Toholammin kunnan nettisivuilla on linkki, jonka kautta voitte toimittaa asiakirjoja suojatulla sähköpostilla. Nettisivuilta löytyvät myös koko hallinnon henkilökohtaiset yhteystiedot ja muuta lomituspalveluihin liittyvää tietoa.

 

 

 

--