Ilmoitukset

 

Nuorten kesätyöllistämistuki haettavana


Toholammin kunnanhallitus tiedottaa

 

Toholammin kunnalla on haettavana nuorten kesätyöllistämistuki toholampilaisille nuorille kesätyöpaikan saamista varten.

 

Kesätyöllistämistuki on tarkoitettu 17- 20-vuotiaille nuorille (syntymävuosi 1998 – 2001), jonka kotikunta vuonna 2018 on Toholampi. Tukea ei myönnetä hakijalle, joka saa samanaikaisesti muuta työttömyysetuutta. Työaika on 6 tuntia arkipäivänä (lauantaityössä 1 h vastaa 1,5 h). Yhteistuntimäärä 20 työpäivän aikana on 120 tuntia ja keskimäärin 30 tuntia viikossa. Työllistetty saa päivittäin 30 min ruokatunnin, joka ei sisälly työaikaan. Mikäli työn kesto on vähemmän kuin 4 vko/ 120 h, vaikuttaa se tuen määrään. Tukea maksetaan 200 e/ työllistetty ja se suoritetaan työnantajalle jälkikäteen. Rahapalkka on vähintään 800 e/ 120 tunnin työllistämisjakso + lakisääteiset maksut.

 

Tulosta hakemus tästä.

Hakemuksen liitteenä on ehdot kesätyöllistämistuen saamiseksi.

Julkaistu: 12.04.2018

Kirjoittaja: Jaana Pelkonen

 

Ohjeet nuorelle:

- hae kesätyöhakemus kunnantalon neuvonnasta tai tulosta se kunnan nettisivuilta www.toholampi.fi > Ajankohtaista > Kesätyö. Etsi itsellesi työpaikka Toholammilta esimerkiksi yrityksistä, maatalouksista tai yhdistyksistä. Työnantajasi ei voi kuitenkaan olla kunta, seurakunta eikä oma tai perheesi yritys tai jos olet yrityksen osakas.

- täytä kesätyöhakemuksen tiedot yhdessä työnantajasi kanssa ja tuo hakemus kunnantalon neuvontaan mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.05.2018.

 

Ohjeet työnantajalle:

- laadi työsuhteesta kirjallinen työsopimus, jossa on määritelty työsuhteen kesto, työaika ja alan työehtosopimuksen mukainen palkka

- toimita 30.9.2018 mennessä kunnantalon neuvontaan kopio työsopimuksesta, tositteet maksetusta palkasta ja suoritetuista työnantajavelvoitteista (ennakonpidätys-, sosiaali-, tapaturma- ja eläkemaksut) sekä omat yhteys- ja tilitietosi. Mikäli tositteita ei toimiteta määräaikaan mennessä, myönnettyä tukea ei makseta.  

 

Lisätietoja www.toholampi.fi > Ajankohtaista < Kesätyö tai kunnan neuvonnasta puh. 040 150 5200 (arkisin klo 9-11 ja 12-15).