Soite tiedottaa: OnniTV

Tiedote 

Keski-Pohjanmaan hyvinvointialue Soite on ottanut käyttöön ikäihmisille suunnatun OnniTV-palvelun

OnniTV tarjoaa Keski-Pohjanmaan alueen ikäihmisille geriatrista etäkuntoutusta, rentoutusta, muistikuntoutusta, kulttuuria, opetuksellista sisältöä ja musiikkia arkipäivisin klo 11–13 sekä ruotsiksi maanantaisin ja perjantaisin klo 10–11. Ohjelmat sisältävät eri toimintakyvyn tasoille sopivia harjoitteita. Kunto-ohjeita toistetaan viikoittain, jolloin liikesarjat tulevat tutuiksi, muisti vetreytyy ja saadaan paras mahdollinen vaikuttavuus ikäihmisen toimintakykyyn.

Ohjelmasisällöt suunnitellaan yhdessä ikäihmisten kuntoutuksen ja ammattilaisten kanssa, kuntien vanhustyön toimijoiden ja omais- ja vanhusverkostojen asiantuntijoita kuullen.

Kulttuuri ja oppiminen -osiossa teemat vaihtelevat kuukausittain. Ohjelmassa on mm. museokierroksia, mielen hyvinvointia, yhteislaulua, voimistelua, tanssia, asumisen ohjelmia ja digiopetusta.

 

Ohjelma-aika

Liikunta- ja muistikuntoutus joka arkipäivä klo 11–12

Kulttuuri ja oppiminen joka arkipäivä klo 12–13

  • Klo 11.00 Istumafysio
  • Klo 11.15 Muistijumppa
  • Klo 11.30 Seisomafysio
  • Klo 12.00 Kulttuuri ja oppiminen

 

OnniTV ruotsiksi maanantaisin ja perjantaisin klo 10–11.

 

Kanavat ja näkyvyys

  • Antenni-tv:n kanavapaikalla 33
  • Elisan ja Telian kaapeli-tv:n kanavapaikalla 66
  • Ålcomin partneroperaattorit kanavapaikalla 99

Nettistriimi lähetysaikoina https://www.onnitv.fi/suora/

 

OnniTV näkyy tällä hetkellä antennitalouksissa Etelä-Pohjanmaan, Kainuun, Keski-Pohjanmaan, Pohjanmaan, Pohjois-Karjalan, Pohjois-Pohjanmaan, Päijät-Hämeen, Kymeenlaakson ja Satakunnan alueilla sekä Telian, Elisan ja Ålcomin partneroperaattoreiden talouksissa.

--