Toholammin pyöräilykesä 2021 

Pyöräilykesä 2021 kampanjan kuva nettisivuille nettisivulle

Toholammin kesän 2021 pyöräilykampanja pyörähtää käyntiin vappupäivänä 1.5. ja jatkuu sen jälkeen 31.8.2021 saakka.

Määritettyjä reittejä ei kampanjan aikana ole, mutta eripuolille Toholampia on sijoitettu pyöräilylaatikoita, joissa voit käydä kääntymässä kesän mittaan tai sitten polkea mieltymyksesi mukaan omia reittivalintojasi.

Pyöräillä voit oman jaksamisesi mukaan, vaikkapa 30min päivän aikana tai jos kelit hellivät, niin voit nautiskella pyöräilemällä vaikkapa ympäri kunnan.

 

KUINKA OSALLISTUA PYÖRÄILYKAMPANJAAN?

Ladattavan pyöräilykortin löydät tämän sivun alareunasta, johon voit täyttää pyöräilysi kesän ajalta (pyöräilykortteja saatavilla myös pyöräilylaatikoista tai liikuntatoimesta). Voit palauttaa pyöräilykorttisi nappaamalla kuvan merkinnöistäsi ja lähettämällä sen 8.9.2021 mennessä liikunta- ja nuorisosihteerille sähköpostitse osoitteeseen tai WhatsApp-/tekstiviestillä numeroon 040 150 5233. Pyöräilykortin voit palauttaa myös postitse liikuntatoimeen osoitteeseen Toholammin kunta/ Liikuntatoimi, Lampintie 5, 69300 Toholampi tai toimittamalla sen suoraan liikuntatoimeen kunnantalolle 8.9. mennessä.

Lisäksi voit osallistua pyöräilykampanjaan kirjaamalla nimesi A4-kokoiseen suoritusvihkoon, jotka löytyvät pyöräilylaatikoista.

Kaikkien pyöräilykorttien tai suoritusvihkoon nimensä jättäneiden kesken arvotaan pyöräilyaiheisia palkintoja. Lisäksi niiden kesken, jotka pyöräilykortin jättävät ja ovat polkeneet kampanja-aikana yli 1000 km (alle 18 v. 500km) arvotaan yllätyspalkinto. Ja toki Lampin kovinta pyöräilykilometrien kerääjää muistetaan myös erikseen (aikuiset ja alle 18v. omissa sarjoissaan)!😊

 

Pyöräilylaatikot löytyvät tänä vuonna seuraavista kohteista:

  • Lampin Lavan risteys
  • Hongiston risteys (vihreä kuntolaatikko)
  • Sykäräisistä JiiPeeltä (oranssin postilaatikon vieressä pyöräilylaatikko)
  • Määttälän pysäkki
  • Jämsän silta
  • Särkimäen silta
  • Riuttasen silta.

Pyöräilylaatikot varustetaan ennen kampanjan alkua uusilla A4-kokoisilla pyöräilyvihoilla sekä A5-kokoisilla pyöräilykorteilla, jonka voit ottaa mukaasi.

Nautinnollisia ja turvallisia kilometrejä kesään!

Lisätietoja liikunta- ja nuorisotoimesta p. 040 150 5233

*Kampanjan aikana kerätyt yhteystiedot käytetään arvonnan voittajien yhteydenottoon ja ne tuhotaan arvonnan jälkeen. 

Tulostettava pyöräilykortti pdf

--