Pyöräilykampanja on startannut!

Toholammin kesän 2024 pyöräilykampanja pyörähti käyntiin vappupäivänä 1.5 ja jatkuu aina 31.8.2024 saakka.

Eripuolille Toholampia on sijoitettu pyöräilylaatikoita, joissa voit käydä kääntymässä kesän mittaan tai sitten polkea mieltymyksesi mukaan omia reittivalintojasi.

Pyöräillä voit oman jaksamisesi mukaan, vaikkapa 30min päivän aikana tai jos kelit hellivät, niin voit nautiskella pyöräilemällä vaikkapa ympäri kunnan!

 

KUINKA OSALLISTUA PYÖRÄILYKAMPANJAAN?

Ladattavan pyöräilykortin löydät tämän sivun alareunasta, johon voit täyttää pyöräilysi kesän ajalta (pyöräilykortteja saatavilla myös pyöräilylaatikoista, kunnantalon aulasta sekä liikuntatoimesta). Voit palauttaa pyöräilykorttisi nappaamalla kuvan merkinnöistäsi ja lähettämällä sen 6.9.2024 mennessä liikunta- ja nuorisosihteerille sähköpostitse tai WhatsApp-/tekstiviestillä numeroon 040 150 5233. Pyöräilykortin voit palauttaa myös postitse liikuntatoimeen osoitteeseen Toholammin kunta/ Liikuntatoimi, Lampintie 5, 69300 Toholampi tai toimittamalla sen suoraan liikuntatoimeen kunnantalolle 7.9. mennessä.

Lisäksi voit osallistua pyöräilykampanjaan kirjaamalla nimesi A4-kokoiseen suoritusvihkoon, jotka löytyvät pyöräilylaatikoista.

Kaikkien pyöräilykorttien tai suoritusvihkoon nimensä jättäneiden kesken arvotaan pyöräilyaiheisia palkintoja. Lisäksi niiden kesken, jotka pyöräilykortin jättävät ja ovat polkeneet kampanja-aikana yli 1000 km (alle 18 v. 500km) arvotaan yllätyspalkintoja. Ja toki Lampin kovinta pyöräilykilometrien kerääjää muistetaan jo viidettä kertaa jaossa olevalla kiertopalkinnolla (aikuiset ja alle 18v. omissa sarjoissaan)!😊

Pyöräilylaatikot löytyvät tänä vuonna seuraavista kohteista:

  • Lampin Lava
  • Jiipeen valinta
  • Määttälän pysäkki
  • Jämsän silta
  • Särkimäen silta
  • Riuttasen silta.
  • Hongisto

Pyöräilylaatikot on varustettu tuttuun tapaan A4-kokoisilla pyöräilyvihoilla sekä pyöräilykorteilla, jonka voit ottaa mukaasi kesän ajaksi täytettäväksi.

Nautinnollisia ja turvallisia kilometrejä kesään!

 

 

Lisätietoja liikunta- ja nuorisotoimesta p. 040 150 5233

*Kampanjan aikana kerätyt yhteystiedot käytetään arvonnan voittajien yhteydenottoon ja ne tuhotaan arvonnan jälkeen. 

Pyöräilykampanja 2024

--