Viemäriliikelaitoksen työntekijä

Haetaan viemäriliikelaitoksen työntekijää määräaikaiseen (1.7.-31.10.2022 tai sopimuksen mukaan) työsuhteeseen monipuolisiin työtehtäviin.

Työtehtäviin kuuluu kahden eri jätevedenpuhdistamon hoitamista, erilaiset tehtävät viemäriverkostojen parissa, tutkimusten suunnittelua ja toteuttamista sekä erilaisia dokumentointiin liittyviä tehtäviä. Tässä tehtävässä on hyvä mahdollisuus päästä hankkimaan monipuolista kokemusta vesihuoltoalalta.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva ammattikoulututkinto. Eduksi katsomme kokemuksen vesihuoltoalalta.

Hakijoilta odotamme hyvää yhteistyökykyä, tietoteknisiä taitoja, oma-aloitteisuutta ja joustavuutta. Kulkemisen vuoksi B – ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus välttämätön.

Aloitusajankohta mahdollisimman pikaisesti tai viimeistään heinäkuun aikana sopimuksen mukaan. Määräaikaisuus lokakuun loppuun 31.10.2022 saakka.

Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Koeaika on kaksi (2) kuukautta.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen viimeistään 27.6.2022 klo 15 mennessä osoitteeseen .

Tehtävää koskeviin tiedusteluihin vastaa arkisin viikolla 24 klo 12–14 toimitusjohtaja Joni Haarala, puh. 040 150 5301 tai sähköpostitse .

--