Viddla-elokuvapalvelu käytössänne!

Anders-kirjastojen asiakkailla on käytössä nyt Viddla-elokuvapalvelu. Elokuvapalvelusta voit katsoa kotimaisia ja ulkomaisia elokuvia suoratoistona. Palvelussa on elokuvia suomalaisilta ja ulkomaisilta elokuvatuottajilta sekä lapsille että aikuisille.

Tee näin: mene osoitteeseen https://www.viddla.fi/selailemaan elokuvia. Kun mieluisa löytyy, valitse valikosta Anders-kirjastot ja kirjaudu palveluun kirjastokorttisi numerolla ja pin-koodilla. Voit lainata neljä elokuvaa kuukaudessa. Laina-aika on 48 h. Joka viikko lisätään elokuvia, joissa useimmissa on tekstitys suomeksi ja ruotsiksi.
Viddla on laatuelokuvia täynnä, kuten viime vuonna parhaan elokuvan Oscarin saanut Parasite, Willem Dafoen tähdittämä Van Gogh ja muutaman vuoden takainen elokuvafestivaaleilla hurmannut Mustang. Romantiikan nälkäisille on tarjolla moderneja klassikoita, kuten The Notebook ja The Big Sick. Toimintaelokuvista löytyy esimerkiksi vauhdikkaat John Wick ja Guy Ritchien uusin The Gentlemen. Kauhun ystäville tarjotaan mm. erinomaiset It Comes at Night ja Train to Busan. Koko perheelle sopii esimerkiksi ihanat Paddington-elokuvat, Viiru & Pesosen seikkailut ja Astrid Lindgrenin tarinat.

 

--