Vestian palvelurakennus avaa ovensa yleisölle 3.10.2020 / lokakuun aukioloajat

Vestian palvelurakennus avaa ovensa yleisölle 3.10. / lokakuun aukioloajat

Vestia Oy:n uuden palvelurakennuksen avoimia ovia vietetään Ylivieskan jätekeskuksessa lauantaina 3.10. Avoimien ovien aikana Vestian asiakkaiden on mahdollista käydä tutustumassa uusiin tiloihin ja palvelurakennuksessa toimivaan lajittelupihojen etävalvomoon.

Palvelurakennuksen palvelut tutuiksi

Vestian asiakkaiden on mahdollista käydä tutustumassa uuden palvelurakennuksen tiloihin ja toimintoihin lauantaina 3.10. klo 10-15. Avoimien ovien aikana Vestian henkilökunta esittelee tiloja ja palvelurakennuksessa toimivan lajittelupihojen etävalvomon toimintaa. Palvelurakennuksesta löytyy etävalvomon lisäksi Vestian asiakaspalvelu ja jätekeskuksen raskasta liikennettä palveleva vaakatoimisto. Tapahtumassa on tarjolla lisäksi kierrätysneuvontaa ja arvontaa.

Lajittelupiha auki lokakuun lauantait

Avoimien ovien tapahtuman myötä Ylivieskan jätekeskuksen lajittelupiha aloittaa lokakuun lauantaiaukioloajat. Avoimissa ovissa lajittelupihalle otetaan vastaan jätettä koko tapahtuman ajan klo 10-15. Muutoin lajittelupiha palvelee lokakuussa lauantaisin klo 8-13.

Lajittelupihalla toimiva Vaihtori on avoinna lajittelupihan aukioloaikojen mukaisesti. Vaihtorille voi tuoda käyttökelpoisia tuotteita vaihtoon. Tavaroiden tuominen tai ottaminen eivät maksa mitään. Tärkeintä on, että tuotteet ovat käyttökelpoisia. Vaihtorille ei kuitenkaan vastaanoteta vaatteita, isoja huonekaluja, sähkö- ja elektroniikkalaitteita, kypäriä, lasten turvaistuimia tai putoamissuojia tai valjaita.

Palvelurakennus osa suurempaa hanketta

Ylivieskan jätekeskukseen vaaka-aseman ja lajittelupihan väliin rakennettu palvelurakennus on osa Vestian laajempaa investointi- ja kehityshanketta. Taustalla on muun muassa hyötyjäteasemien laajamittainen uudistaminen ja automatisointi itsepalvelun mahdollistaviksi lajittelupihoiksi sekä niiden etävalvonta.

Lisätietoja:

asiakaspalvelu / / (08) 410 8700

--