Vestia Oy avaa uuden lajittelupihan Toholammille ti 29.11.2022

Kuva Toholammin lajittelupihasta: Anselmi Kinnunen

 

Vestian kuntatiedote 21.11.2022

Vestia Oy avaa uuden lajittelupihan Toholammille ti 29.11.2022

Vestia Oy:n uuden automatisoidun lajittelupihan avajaisia vietetään Toholammilla tiistaina
29.11.2022 klo 12–15. Vestian henkilökunta opastaa avajaisissa asiakkaita palveluautomaatin
käyttöön ja jätteiden lajitteluun. Lajittelupihan itsepalvelu on avoinna avajaisten jälkeen ma-pe klo 10–17.

Tarjolla opastusta palveluautomaatin käyttöön ja kierrätysneuvontaa

Toholammin lajittelupihan avajaisia vietetään tiistaina 29.11.2022 klo 12–15 osoitteessa Juustotie 27. Avajaisissa opastetaan asiakkaita palveluautomaatin käyttöön ja tarjolla on myös kierrätysneuvontaa ja arvontaa. Vestian toimitusjohtaja Olavi Soinio on tavattavissa lajittelupihalla avajaisten ajan.

Uuden lajittelupihan aluekartta löytyy täältä: Toholampi – Ohjeet lajittelupihalla asioimiseen (linkki avautuu uuteen välilehteen).

Uusi lajittelupiha palvelee hyötyjäteasemaa pidemmin aukioloajoin

Automatisoinnin avulla uusi lajittelupiha palvelee asiakkaita entistä hyötyjäteasemaa pidemmin aukioloajoin. Uudistuksen taustalla ovat asiakkaiden toiveet pidemmistä aukioloajoista. Toholammin lajittelupihan itsepalvelu on avoinna jatkossa maanantaista perjantaihin klo 10–17. Henkilökuntaa lajittelupihalla on paikalla tiistaisin klo 14–17. Kun henkilökuntaa ei ole paikalla, asiakkaat ilmoittavat ja maksavat kuorman palveluautomaatilla, ja lajittelevat tuomansa jätteet itsenäisesti. Maksuvälineenä lajittelupihalla käy ainoastaan korttimaksu. Yritykset voivat rekisteröityä Vestian yritysasiakkaiksi, jolloin asiointi on mahdollista maksaa myös laskulla.

Itsepalveluaikoina asiakkaat saavat tarvittaessa etäyhteyden lajittelupihan infopisteiltä Vestian palveluneuvojiin, jotka antavat neuvoa lajitteluun tai automaatin käyttöön. Vestia Oy hoitaa kaikkien lajittelupihojen etävalvonnan ja -asiakaspalvelun Ylivieskan jätekeskuksesta.

Lisätietoja:
Ohjeet lajittelupihalla asiointiin: Lajittelupihalla asiointi | Vestia Oy

--