Toholammin paloasema myynnissä

Toholammin kunta myy purkukuntoisena paloaseman, joka on laajuudeltaan 623 m², mukaan lukien kellari 78 m². Paloaseman vanhin osa on rakennettu vuonna 1962 ja sitä on peruskorjattu/ laajennettu sekä 1980-luvulla, että 1990-luvulla.  2000-luvun alussa on tehty muutostöitä tilojen osalta sekä noin 50 m² kylmävarasto laajennus. Kohteesta ei ole kuntotutkimusta. Tontin kaavamerkintä on Y. Tontin koko on n. 2300 m².

Kauppaan kuuluvat sähkö- ja vesiliittymät sekä kaukolämpöliittymä.

Lopullisen myyntipäätöksen tekee Toholammin kunnanhallitus/ -valtuusto.

Päätöksentekoa varten tarjoajat sitoutuvat yhteystietojen luovuttamiseen kunnalle.

Korkeimman tarjouksen tehneen tulee maksaa varausmaksua 2000 (kaksituhatta) euroa kunnan osoittamalle tilille huutokaupan päättymisestä 3 vuorokauden kuluessa. Mikäli kauppa peruuntuu muusta kuin kunnan ilmoittamasta syystä, varausmaksua ei palauteta. Varausmaksulle ei makseta korkoa.

Myyntiehdot

Myyjä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä korkein tarjous.

Kohde myydään siinä kunnossa ja niillä varusteilla kuin se ilmoituksessa ja kaupantekohetkellä on. Ostajalla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Kohteelle ei myönnetä takuuta. Kohteella ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. Ilmoituksen kuvaukset ovat ainoastaan myyjän arvioita myytävästä kohteesta. Huutokauppaan osallistuvan on itse tutustuttava kohteeseen ennen sitovan tarjouksen tekemistä. Tarjouksen jättämällä huutaja hyväksyy kohteen kunnon sellaisenaan.

Huutokauppaan voi osallistua myös henkilökohtaisesti paikan päällä jättämällä myyjälle kirjallinen sitova tarjous. Kaikki tarjoukset rekisteröidään julkisiksi kohteen ilmoitukseen.

Mahdolliset kirjalliset tarjoukset tulee toimittaa pe 4.9. kello 12.00 mennessä osoitteeseen:

Toholammin kunta/ kirjaamo, Lampintie 5, 69300 TOHOLAMPI.

Tarjous voidaan tehdä kirjallisesti minimikorotuksella tiettyyn rajaan saakka tai kertatarjouksella haluttuun summaan – tulee ilmetä tarjouksesta.

Kohteen sijainti

Ullavantie 23, 69300 Toholampi

Näyttö

Ke 2.9.2020 klo 12 – 14

Tiedostot

Toholammin paloasema on myynnissä osoitteessa:

https://huutokaupat.com/2016256

--