Seniorikortti

NYT se on meillä, nimittäin senioreitten KUNTOKORTTI!

Jos olet 64 vuotta täyttänyt toholampilainen ja eläkeläinen, niin meillä on iloisia, liikunnallisia uutisia juuri SINULLE!

Tammikuun alusta alkaen Toholammin kunnan Lampin hallilla järjestämät ohjatut tunnit ovat kyseisen iän saavuttaneille tai ohittaneille maksuttomia. Lisäksi kunta jakaa kuntokortteja Toholammin kunnan alueella järjestettävään liikuntatoimintaan, jota kolmas sektori tai yritys järjestää kyseiselle kohderyhmälle oman kunnan rajojen sisällä. Kuntokortin arvo on kunnan ohjatun kauden hinta 32 euroa. Kuntokortteja voi lunastaa kunnan liikuntatoimelta 2.1.2019 alkaen.

Kiinnostuithan asiasta? Tulethan hakemaan korttisi kunnantalolta (sivistystoimisto 2. krs). Asian osalta päivystys 2.1.–4.1. klo 10–15 sivistystoimistossa. Viikosta 2 alkaen liikunta- ja nuorisosihteerin tavoittaa parhaiten iltapäivisin, mutta sivistystoimistosta kortteja jaetaan muunakin aikana. Koskapa Toholammilla asustaa niin nuorekkaita ja vetreitä eläkeläisiä, niin pyytäisimme ottamaan eläke- tai ajokortin mukaasi ikäsi varmistamiseksi.

Lisätietoja asiasta antaa: Liikunta- ja nuorisosihteeri

Palaute