Pyöräilykesä alkaa!

Pyöräilykesä 2019 kampanjan kuva nettisivuille nettisivulle

PYÖRÄILYKESÄ 2020 STARTTAA 1.5.

Tämän kesän pyöräilykampanja kestää toukokuun alusta elokuun loppuun.

Virallisia reittejä ei määritellä, eikä sinulta vaadita määrätyn kilometriosuuden ajamista. Ajatuksena on pyöräillä omien toiveiden mukaan; joko sarvia tiukasti puristamalla kovaa ja kauas pyöräillen, tai lempeästi kesätuulahduksista nauttien ja kevyesti rullaten.

Olipa sinulla läskipyörä, hybridi, mummon pyörä, sähköpyörä tai kolmiratas, niin olet oikeutettu kesäkampanjaamme. Kestipä pyöräilysi 3 tuntia tai 15 minuuttia, niin olet oikeutettu merkitsemään pyöräilykerran itsellesi.

 

TOIMI NÄIN:

PIDÄ omaa kirjanpitoa ja ilmoita pyöräilykerrat syyskuun puoliväliin mennessä liikunta- ja nuorisosihteerille tai OSALLISTU VALOKUVALLA – foto ois kiva periaatteella.

Kuvaa itsesi ja fillarisi tai lähetä hyvänmielen kuva lenkkireitiltäsi tähän linkkiin kommenttina tai allekirjoittaneelle WhatsApp-viestillä puh. 040 150 5233 tai kuvan voi lähettää myös NAPPI-sovelluksen kautta (kohdasta “Pyöräilykesä-lomake”). Napin voit ladata osoitteesta: https://toholampi.app/

1 kuva/ osallistuja ja olet mukana arvonnassa. Muistathan liittää WhatsApp-viestiin etu- ja sukunimesi.

Pyöräilyvihkoja ei viedä tässä vaiheessa laatikoihin, mutta pyrimme saamaan laatikot pyöräilyetapeiksi viime kesän kohteisiin:

  • Lavan risteys,
  • Hongiston risteys sekä
  • Sykäräisistä JiiPeeltä (oranssin postilaatikon vieressä pyöräilylaatikko),
  • Määttälän pysäkki,
  • Jämsän Hietaharju sekä
  • Jämsän silta,
  • Särkimäen silta ja
  • Riuttasen silta.

Eli osallistut, joko rastittamalla omalla kirjanpidolla pyöräilykerrat kesältä (ei aika- tai matkavaatimusta) tai lähettämällä 1 kuvan pyöräretkestäsi tai lenkistäsi NAPPI-sovelluksella tai WhatsApp:lla.

Nyt vain pyörät pyörimään ja nauttimaan kesästä :).

LISÄTIETOJA: Liikunta- ja nuorisotoimi puh. 040 150 5233

Kampanjan aikana kerätyt yhteystiedot käytetään vain kampanjan arvontaan ja sen jälkeen tuhotaan.

--