Pyöräilykesä alkaa 1.6.

Pyöräilykesän logo

Tämän kesän pyöräilykampanja kestää kesäkuun alusta elokuun loppuun. Virallisia reittejä ei määritellä, eikä sinulta vaadita määrätyn kilometriosuuden ajamista. Ajatuksena on pyöräillä omien toiveiden mukaan; joko sarvia tiukasti puristamalla kovaa ja kauas pyöräillen, tai lempeästi kesätuulahduksista nauttien ja kevyesti rullaten.

Olipa sinulla läskipyörä, hybridi, mummon pyörä, sähköpyörä tai kolmiratas, niin olet oikeutettu kesäkampanjaamme. Kestipä pyöräilysi 3 tuntia tai 15 minuuttia, niin olet oikeutettu merkitsemään pyöräilykerran itsellesi. Voit pitää omaa kirjanpitoa ja ilmoittaa pyöräilykerrat syyskuun puoliväliin mennessä liikunta- ja nuorisosihteerille, tai voit käydä kirjoittamassa nimesi kuntolaatikoissa oleviin suoritusvihkoihin.

Vihkot löytyvät lavan risteyksestä, Hongiston risteyksestä sekä Sykäräisistä JiiPeeltä (oranssin postilaatikon vieressä pyöräilylaatikko), Määttälän pysäkiltä, Jämsän Hietaharjusta sekä Jämsän sillalta.

Liikuntatoimistosta löytyy myös postilaatikkoja suoritusvihkoineen, jotta kyläläiset/ toimijat/ aktiiviset pyöräilijät voivat hakea laatikon ja viedä sen jonkun pyöräreitin varrelle. Kun haet laatikon, ilmoita minne laatikko sijoitetaan, niin saadaan infottua muita pyöräilijöitä asiasta. Kiitos kaikille aktiivisille, ketkä ovat jo laatikoita hakeneet. 🙂

Eli osallistut, joko rastittamalla omalla kirjanpidolla pyöräilykerrat kesältä (ei aika- tai matkavaatimusta) tai kirjoittamalla nimen kuntolaatikoissa oleviin suoritusvihkoihin.

Nyt vain pyörät pyörimään ja nauttimaan kesästä. 🙂

Lisätietoja: Liikunta- ja nuorisotoimi 040 150 5233.

Palaute