Polenta esittää: Kaustinen Turbo Kulttuurisalissa 1.11.20

Uusi suomalainen viulubändi Polenta esittää Lamppilaisen sarjan konsertin Kaustinen Turbo Toholammin Kulttuurisalissa su 1.11. klo 14.

Yhtye koostuu kolmesta vikkeläsormisesta viulupelimannista ja yhdestä kitaristista, eli Jonna Lankinen, Aino Kinnunen, Olli Sippola – viulu ja Mikko Malmivaara – kitara.

Lippu 10 €. Kaikukortti, ePassi.

Yhtyeen nimi Polenta viittaa jalan alle menevään poljentoon, joka on kansanmusiikissa hyvin olennainen ja tunnusomainen tekijä. Polentan jäsenet eivät edes kaikki tunteneet toisiaan ennen yhtyeen perustamista keväällä 2019, mutta huomasivat heti, että soitto ja yhdessäolo sujuu varsin hyvin. Tulevaisuudessa on tarkoitus keikkailla, äänittää levy Konsta Jylhän kappaleista ja siirtyä enemmän myös oman musiikin tekemiseen ja esittämiseen!

Polentan esittämä musiikki menee jalan alle ja rintakehän sisään, saaden sydämen pamppailemaan ja kainalot hikoamaan. Yhtye soittaa perinteistä kaustislaista viulumusiikkia, mutta versiot ovat uusia ja omia. Niillä lohkesi vuoden 2019 Konsta Jylhä -kilpailun voitto Kaustisen Kansanmusiikkijuhlilla! Silloin täpötäydessä Pelimannitalossa oli kilpailutunnelmaa, ja perinteisen voittoaterian jälkeinen keikka traktorin lavalla oli ikimuistoinen! Jonna Lankinen kehottaakin: ”Kaikki sankoin joukoin paikalle, haluamme jakaa tätä musiikkia teidän kanssa!”

 

Polenta: Kaustinen Turbo Facebookissa

Polenta Kaustinen Turbo -mainos pdf-tiedostona

--