MUKAAN-hanke – Turvaa ja tukea elämän- ja arjenhallintaan, ota yhteyttä!

MUKAAN Mukana kasvussa -hanke

”Terveys reistailee, huolet painavat, ei saa nukuttua, rahahuolet kasaantuvat, yksinäisyys painaa, harrastuksia ei ole, kukaan ei tunnu välittävän…”

Ei kenenkään tarvitse yrittää yksin jaksaa. Ota meihin yhteyttä niin aukaistaan solmut yhdessä.

Hankkeessa saat turvaa ja tukea elämän- sekä arjenhallintaan. Tavoitteena on tukea elämän solmukohdissa ja auttaa pääsemään elämässä eteenpäin. Hankkeessa keskitymme juuri sinun omiin vahvuuksiisi ja tuemme tavoittamaan yhdessä mietittyjä tavoitteita askel kerrallaan. Päätavoitteesi voivat olla esimerkiksi etenemistä kohti koulutusta, työelämää tai muuta osallisuutta tukevaa toimintaa. Hankkeessa otetaan huomioon pitkät välimatkat sekä tuodaan palvelut osallistujan luo, tarvittaessa kotiin saakka. Hankkeessa on myös ryhmätoimintoja, joiden sisältöä suunnitellaan osallistujien tarpeet ja tavoitteet huomioiden yhdessä osallistujien kanssa.

MUKAAN voi tulla 16–64-vuotiaat henkilöt, jotka ovat pitkäaikaistyöttömiä, opinnot keskeyttäneitä, kotiäidit ja – isät, pitkään sairauslomalla olleet tai muuten syrjäytymisvaarassa olevat henkilöt.

MUKAAN pääset ottamalla yhteyttä Mauriin tai Jaanaan, kummatkin ovat mukavia ja helposti lähestyttäviä ja ennen kaikkea luotettavia.

Mauri Uusitalo, sosiaaliohjaaja
puh. 040 483 8718

Jaana Siermala, projektipäällikkö
puh. 040 186 7351

--