Maakunnallisen kulttuurihyvinvointisuunnitelman työpajat ma 25.9.2023

KUTSU

Tervetuloa mukaan tekemään maakunnallista kulttuurihyvinvointisuunnitelmaa

Keski-Pohjanmaan liitto, kunnat sekä hyvinvointialue Soite ovat aloittamassa alueellisen kulttuurihyvinvointisuunnitelman laatimista. Projektissa on mukana Taiteen edistämiskeskus. Kulttuurihyvinvointisuunnitelman tavoitteena on edistää taide- ja kulttuurilähtöisten hyvinvointipalvelujen toteutumista, määritellä eri tahojen vastuita ja rooleja hyvinvointityössä sekä asettaa tulevaisuuden tavoitteita edistämistyölle.

Tervetuloa yhteiseen työpajaan, jossa kerätään pohjatietoja suunnitelmaa varten. Työpajat järjestetään Teamsissa ja ne on suunnattu kaikille hyvinvoinnin, terveyden, kulttuurin ja taiteen parissa työskenteleville ja aiheesta kiinnostuneille. Olet lämpimästi tervetullut mukaan, vaikka sinulla ei olisi aikaisempaa kokemusta aiheesta.

Samansisältöisiä työpajoja on kaksi ma 25.9. klo 9.30 tai klo 17.00, valitse itsellesi sopivin ajankohta ja ilmoittaudu mukaan tällä lomakkeella: https://link.webropolsurveys.com/S/6B0C3F0AD3638439

Jos Sinulla ei mahdollisuutta osallistua etänä, niin klo 9.30 työpajaan voit osallistua myös Toholammin kunnantalolla, kunnanhallituksen kokoushuoneessa.

TERVETULOA!

Keski-Pohjanmaan liitto/Kumaha, kunnat ja Hyvinvointialue Soite

--