Liikuntatoimi tiedottaa

Syksyn ohjatun toiminnan aloitus kuntosalien osalta siirtyy. Katsotaan tilannetta uudelleen koululaisten syysloman (vko 42) jälkeen. Tämä koskee kunnan järjestämää toimintaa.

Senioreitten kuntokorttilaisille Lampin hallin kuntosalille on vapaa pääsy omatoimiseen harjoitteluun ti klo 12–14, ke ja pe 10–12.

Pyöräilykampanja jatkuu vielä elokuun loppuun saakka. Kuvia pyörälenkkien varrelta tai pyöräilijöistä itsestään otetaan vastaan 040 150 5233 WhatsAppilla tai voit lähettää kuvasi myös Napin kautta. Muistathan kirjata suorituksesi itsellesi (ja ilmoita suoritukset liikuntasihteerille kauden päätyttyä) tai joistakin laatikoista löytyy suoritusvihko, jonne voi nimensä laittaa.

Lampin hallin ovet ovat avoinna 17.8. alkaen normaalisti ma–su. Arkisin 6–21.30 ja viikonloppuna 8–21. Kunta mahdollistaa tilankäytön, mutta hyvästä käsihygieniasta vastuu on jokaisella liikkujalla. Lampin urheiluhallissa järjestettävän toiminnan osalta vastuu on järjestävällä taholla (koronaohjeistuksen huomioiminen).

Hallilla noudatetaan annettuja pandemia-ajan ohjeita. Ohjeet ovat näkyvissä hallilla. Toivomme jokaisen kuntoilijan huomioivan sekä oman, että muiden turvallisen liikkumisen ohjeita noudattamalla.

Aurinkoisia elokuun päiviä ja liikunnan riemua kaikille rajoituksista huolimatta! 🙂

Lisätietoja: Liikunta- ja nuorisotoimi 040 150 5233

--