Kirkonkylän luistelukaukalo avataan maanantaina 12.12.

Kirkonkylän luistelukaukalo avataan käyttöön maanantaina 12.12., jolloin myös kaukalon valaistus laitetaan toimintaan käyttäjiä varten.

Toholammin kunnan liikuntatoimi on sopinut urakoitsijan kanssa, että kirkonkylän luistelukaukalon jäädytys tapahtuu 8.1.2023 saakka maksimissaan kolme kertaa viikossa. Tammikuun 9.–31. välisenä aikana jäädytys tapahtuu maksimissaan viisi kertaa viikossa. Kenttää ei toistaiseksi aurata lumesta erikseen, vaan auraus toteutetaan jäädytyksen yhteydessä tai lumitilanteen vaatiessa myös päivinä, jolloin jäädytystä ei tehdä. Mikäli kentän kunnossapito vaatii enemmän jäädytystä/aurausta, sovitaan tästä. Kysymykset kentän hoidosta voi osoittaa tarvittaessa Toholammin kunnan liikuntatoimeen. 

Kirkonkylän luistelukaukalolle otetaan käyttöön lisäksi kokeiluun mailattomien ja mailallisten vuorot. Mailattomien vuorot alkuun tiistaisin klo 18–20, torstaisin klo 16–18 ja lauantaisin klo 12–15. Mailallisten vuorot tiistaisin klo 16–18 sekä torstaisin klo 18–20. Muina aikoina kenttä on kaikkien käytössä. Koulunmäen alueelle tullaan jäädyttämään vuoden 2023 puolella myös toinen luistelualue. 

 

--