KASE Kauppa – lahjakorttiverkkokauppa verkossa alueemme kaupan- ja palvelualan yrityksille

Kaustisen seutukunta tiedottaa

KASE Kauppa on auki!

KASE Kauppa on Kaustisen seutukunnan yhdessä yhteistyökumppanin kanssa toteuttama lahjakorttien verkkokauppa. Kauppa löytyy sivuilta www.kaustisenseutu.fi ja sieltä oikealta ”KASE Kauppa”.

KASE Kaupan tarkoituksena on auttaa alueemme yrittäjiä korona-ajassa ja lisäämään myyntiä tuomalla yrittäjälle helppo uusi myyntikanava. KASE Kaupassa on mukana jo liki 20 yrittäjää ja lisää sopii. Kaupasta voit hankkia lahjakortteja eri liikkeisiin alueellamme, mukana on kauppoja ja palveluyrityksiä.

Käytä siis KASE Kauppaa ja vinkkaa vaikka kauempana asuville sukulaisille tästä mahdollisuudesta!

Miten yrittäjänä pääsen mukaan KASE Kauppaan?

Yrittäjälle KASE Kaupasta ei tule kustannuksia. Ainoastaan myyntitapahtumista pidätetään 2 €:n käsittelymaksu verkkokaupan alustan toteuttaneen yhteistyökumppanimme toimesta ja tätä varten yrityksen on allekirjoitettava palvelusopimus yhteistyökumppanimme kanssa. Kaustisen seutukunta auttaa yrittäjiä saamaan tuotteensa ja/tai palvelunsa KASE Kauppaan myyntiin.

Mikäli kiinnostuit, toimi näin:  Alla olevasta linkistä löydät lomakkeen, jolla voitte nyt alkaa toimittamaan meille tietoa lahjakorteista. Linkistä löydät lomakkeen ja lyhyet ohjeet, mm. mahdollisten lahjakortteihin toivomienne kuvien osalta (kuvat eivät toki pakollisia). Eli nyt voitte jo alkaa lähettää kuvauksia – hintoineen- tuotteistanne ja palveluistanne. Me KASEn puolesta hoidamme nämä sitten tuonne järjestelmään eli teidän ei tarvitse ”säätää” sen enempää!

Lomakkeeseen tästä:

https://bit.ly/2WLahor

Mikäli lomakkeen osalta tai palvelusta muutoin on kysyttävää, niin ole yhteydessä.

Lahjakorttiverkkokaupasta saat lisätietoja: tai

--