Ikääntyvien yliopiston etäluennot keväällä 2024

Toholammin kirjastossa pääsee kuuntelemaan Ikääntyvien yliopiston etäluentoja 

Toholammin kirjastossa on mahdollisuus päästä seuraamaan useampaa Ikääntyvien yliopiston tiedepohjaista etäluentoa tämän kevään aikana. Kirjastossa noin kerran kuussa keskiviikkoiltapäivisin näytettävät etäluennot ovat maksuttomia ja avoimia kaikille. Luennot näytetään kirjaston monitoimitilassa. 

Ikääntyvien yliopiston on osa Jyväskylän yliopiston Tiedettä kaikille -toimintaa. Jyväskylän yliopiston järjestämille maksullisille, joka viikko järjestettäville verkkoluennoille voi myös ilmoittautua itse ja kuunnella luentoja kotoa käsin. Toholammin kirjastossa kokeillaan tämän kevään ajan tarjota muutamaa luentoa yleisölle seurattavaksi maksutta, ja jos luennoille riittää kiinnostusta ja osallistujia, niin käytäntöä tullaan jatkamaan myöhemminkin. 

 

Keväällä 2024 Toholammin kirjaston monitoimitilassa voi kuunnella seuraavia etäluentoja: 

  • Ke 24.1. klo 14-16 Suomen tasavallan presidenttien valta ja vallankäyttö (Heikki Roiko-Jokela JYU)
  • Ke 14.2. klo 14-16 Miten pysyä kunnossa, kun liikkuminen on käynyt vaikeaksi (Sarianna Sipilä JYU)
  • Ke 20.3. klo 14-16 Maailma, jossa elämme – ajankohtaiskatsaus maailmanpoliittisen tilanteeseen (Sinikukka Saari, ulkopoliittinen instituutti)
  • Ke 24.4. klo 14-16 Parisuhteesta hoivasuhteeseen. Muistisairaus parisuhteessa (Päivi Eskola JYU)

Luennot ovat kaikille avoimia ja ilmaisia. Ikääntyvien yliopisto on osa Jyväskylän yliopiston Tiedettä kaikille -toimintaa.

--