Avoimia työpaikkoja siivous- ja ruokahuoltoyksikössä

 

Toholammin kunta hakee keittiötyöntekijän sijaisia

Valmistamme aterioita valmistuskeittiössä lähes koko kunnan alueelle. Toimimme kouluissa, päiväkodeissa, hoitolaitoksissa ja valmistuskeittiöllä. Työllistämme sijaisia jatkuvasti sekä lyhytaikaisiin, että tarvittaessa myös pidempiaikaisiin määräaikaisuuksiin. Työtehtävät vaihtelevat astiahuollosta ruoan valmistukseen, työaikojen painottuen arkeen ja päivätyöhön.

Oletko ripeästi työhön tarttuva ja etsit vaihtelevaa työympäristöä? Ehkä haluat kerryttää ammatillista kokemustasi opintojen ohella tai kerätä lisätienestiä eläkkeen tueksi? Meillä on sinulle töitä! Täytä hakemus huolellisesti Kuntarekryyn, niin otamme sinuun yhteyttä sopiaksemme haastattelun. Pohditaan yhdessä, millaiset työtehtävät ja ajat soveltuisivat juuri sinulle parhaiten. Perehdytämme työhön ja työ tekijäänsä opettaa -mitä enemmän teet, sen enemmän saat vastuuta!

Kelpoisuusedellytyksenä on hygieniapassi, ruokapalvelualan perustutkinto tai vastaava aiempi koulutus, tai riittävä kokemus suurtalousalalta. Työkieli on suomi. Mikäli käytettävissäsi on auto, se laajentaa työllistävien toimipisteiden lukumäärää.

Tutustu paikkaan Kuntarekryssä (linkki avautuu uuteen välilehteen)

--