Avoimia työpaikkoja varhaiskasvatuksessa ajalle 1.8.22 – 31.7.23

Toholammin varhaiskasvatuksessa on avoinna kolme määräaikaista työpaikkaa ajalle 1.8.2022 – 31.7.2023

1. Varhaiskasvatuksen opettaja:
Toivomme sinulta sensitiivisyyttä lapsen tarpeita kohtaan sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Odotamme vahvaa pedagogista osaamista ja toivomme, että olet positiivinen, joustava ja haasteita pelkäämätön persoona. Arvostamme myös erityispedagogiikan opintoja sekä osaamista ja ratkaisukeskeistä työskentelyotetta.

Pätevyysvaatimuksena on varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen varhaiskasvatuksen opettajan tai varhaiskasvatuksen sosionomin kelpoisuus.

2. Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja:
Edellytyksenä kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava soveltuva tutkinto, joihin sisältyy tai joita on täydennetty riittävän laajoilla lasten hoidon, kasvatuksen ja opetuksen tutkinnonosilla (varhaiskasvatuslaki 540/2018, 28 §, asetus 753/2018 3 § ja 4 §).

Sinulta toivomme sensitiivisyyttä lapsen tarpeita kohtaan sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Eduksi luemme varhaiskasvatuksen lastenhoitajan työkokemuksen sekä kiinnostuksen pedagogisen työn kehittämiseen. Arvostamme myös erityispedagogiikan opintoja sekä osaamista ja ratkaisukeskeistä työskentelyotetta. Odotamme myös valmiutta toimia vuorohoidon ryhmässä. Kaikissa työtehtävissä edellytämme hyviä yhteistyö-, vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja sekä joustavaa ja kehittävää työotetta.

3. Varhaiskasvatuksen avustaja:
Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva ammattitutkinto tai muu alalle soveltuva koulutus.

 

Työpaikkoja koskevat yhteiset tiedot:

Työaika: kokoaikatyö
Palkkaus: KVTES:n mukaan
Koeaika: 4 kuukautta

Hakeminen: Hakemus, jonka liitteinä ovat todistukset kelpoisuudesta ja ansioluettelo, toimitetaan sähköpostitse osoitteella 25.5.2022 klo 16 mennessä.  Viestin otsikkokenttään merkitään haettavan työtehtävän nimi. Alkuperäiset kelpoisuutta osoittavat todistukset pyydetään ottamaan mukaan mahdolliseen työhaastatteluun.

Valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä tuotava nähtäväksi 504/2002 mukainen rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista.

Lisätiedot: Varhaiskasvatuksen johtaja Terhi Kleemola, , puh. 040 150 5270.

 

Avoimet työpaikat ovat myös TE-palvelujen verkkosivuilla:
Varhaiskasvatuksen opettaja
Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja
Varhaiskasvatuksen avustaja

 

--