Ajankohtaista Vestian lajittelupihasta

Vestiasta kerrotaan, että Toholammin lajittelupihalla työt ovat hyvällä mallilla ja aikataulussa. Viimeisimpänä on tehty asfaltoinnit, ja myös vaarallisen jätteen rakennusta sekä aidan asennusta on aloitettu.

Lajittelupiha valmistuu näillä näkymin tämän vuoden puolella. Avajaisia päästään viettämään joulukuun alkupuolella, jos kaikki sujuu suunnitelmien mukaan.

Uusi lajittelupiha tulee olemaan avajaisten jälkeen avoinna ma-pe klo 10–17, jolloin käytössä on itsepalvelu. Itsepalveluaikoina asiakkaat ilmoittavat ja maksavat tuomansa jätekuormat itsepalveluautomaatilla. Maksutapana lajittelupihalla käy ainoastaan maksukortit. Apua asiointiin ja jätteiden lajitteluun saa tarvittaessa infopisteiden kautta etävalvomon asiakasneuvojilta. Lajittelupihalla pääsee jatkossa lajittelemaan myös pakkausmuoveja.

Henkilökuntaa lajittelupihalla tulee olemaan paikalla yhä tiistaisin klo 14–17.

Lajittelupihalla asioinnista löytyy Vestian ohjevidoita osoitteesta https://www.vestia.fi/lajittelupihalla-asiointi/  Samasta osoitteesta löytyy myös lisää tietoa lajittelupihalla asioinnista ja siellä kerättävistä jätelajeista.

--