Ohjelma 2016

 

 

 

To 07.07. klo 18.00

 

Seuraavan konsertin teosesittely kunnantalon kahviossa

 

   

To 07.07. klo 19.00            

Liput 15 €,

lapset 5 €

(7-18 v.)

Laidasta kylän kaunoisen - Sahan Kallen ilta -konsertti Kulttuurisalissa

Kansanmusiikki ja kamaritimusiikki kohtaavat: sävellettyjä Sahan Kallen runoja; säveltäjinä Mika Jämsä, Osmo Jämsä, Liisa-Maria Koskela, Helena Kärnä ja Jonna Lankinen. Mukana myös pianisti Risto Lauriala. Juontaa Minna Lankinen.

   

Pe 08.07. klo 20.00

Liput 20 €,

lapset 5 €

(7-18 v.)

Summertime - viihdekonsertti urheiluhallissa

Iso Big band lisämausteilla ja Mika Jämsän johdolla räväyttää uudessa hallissa. Laulusolistina mm. the 3ees (Ella Ansaharju, Elina Arlin ja Eveliina Jämsä)

   

La 09.07. klo 14.00

Liput 15 €,

lapset 5 €

(7-18 v.)

Hanuri ja hattu - harmonikkakonsertti Kulttuurisalissa

Leppoisa iltapäivä soi Harmonikkaviikon hengessä. Mukana Visa Haarala, Aki Hietala, Lauriina Hurtig, Mika Huusari, Ella Koura, Toholammin Harmonikkakerho sekä säestäjät. Juontaa Mikko Myllykangas

   
La 09.07. klo 18.00

Säveltäjätapaaminen ja teosesittely Mariantuvalla

Mukana Ilari Hylkilä, Mika Jämsä ja Osmo Jämsä. Kahvitarjoilu.

   

La 09.07. klo 19.00

Ohjelma 15 €,

lapset 5 €

(7-18 v.)

Holveissa soi - kirkkokonsertti

Kamarimusiikkia ja kantaesityksiä.

Annami Hylkilä, Johanna Tuikka, Anni Haapaniemi, Antti Nisula, Anu Honkanen, Asko Heiskanen, Einari Kärnä, Kristine Hänninen, Teemu Honkanen, Henna Jämsä, Jukka Hänninen, Iiris Rautiola.

   

Su 10.07. klo 14.00

Liput 10 €,

lapset 5 €

(7-18 v.)

Vaahtokarkkia ja popcornia - perhekonsertti Kulttuurisalissa

Käpy-täti ja Opettaja-Anni vievät lapset seikkailulle musiikin kiehtovaan maailmaan. Siellä kohdataan Peppi Pitkätossu, Vaaleanpunainen pantteri ja Teddykarhuja huviretkellä, lauletaan viikonpäivistä, kuullaan Lastenkamarin iltasoittoa ja paljon muuta. Mukana myös lapsisoittajia.

 

Lestijoki/Keskipohjanmaa -lehtien etukortilla 5 €/3 €.

   

Su 10.07. klo 19.00

Liput 20 €,

lapset 5 €

(7-18 v.) 

Täällä Pohjantähden alla - päätöskonsertti urheiluhallissa

Ammattilaisten puhallinorkesteri, Toholammin Puhallinorkesteri,  Kannuksen soittokunta ja yhteisorkesteri sekä makupaloja tapahtuman aiemmista konserteista. Orkesterieita johtavat Mika Jämsä, Osmo Jämsä, Teemu Honkanen ja Annika Harvala.

 

UUTISET

20.07.2016

Sunnuntaina 10.7.2016 päättynyt Kotilaakso Soi -tapahtuma keräsi yleisöä järjestäjien tavoitteiden mukaisesti. Kuuden konsertin väkimäärä oli yhteensä noin tuhat.

Kuulijoita kiinnostivat eniten urheiluhallilla järjestetyt sunnuntain päätöskonsertti sekä perjantain viihdekonsertti. Molemmat keräsivät kolmattasataa henkeä.

Tapahtuma oli niin järjestäjien, esiintyjien kuin yleisön mielestä onnistunut. Konserteissa kuultiin yhteensä 11 sävellyksen kantaesitykset.

Tapahtuma oli järjestyksessään kolmas. Edellinen oli neljä vuotta sitten. Konserttisarjan jatkosta ei ole vielä päätetty.

14.04.2016
Torstaista sunnuntaihin 7.-10.7.2016 kestävä tapahtuma tarjoaa monipuolisia konsertteja. Sahan Kallen illassa kamari- ja kansanmusiikki kohtaavat, esillä on nykysukupolven sävellyksiä kansanrunoilija Sahan Kallen teksteihin. Kevyen musiikin konsertissa big band solisteineen räjäyttää uuden urheiluhallin. Kirkkokonsertissa kuullaan kamarimusiikkikokoonpanoja, urkumusiikkia sekä instrumentti- ja laulusolisteja. Perhekonsertissa puolestaan esiintymislavalle nousevat myös toisen polven lapsimuusikot. Päätöskonsertissa kuullaan perinteisesti isoja kokoonpanoja: ammattilaisista koottua puhallinorkesteria sekä nykyistä Toholammin Puhallinorkesteria, joka esiintyy ensimmäistä kertaa yhdessä Kannuksen Soittokunnan kanssa. Uutena elementtinä tapahtumassa on harmonikkakonsertti. Siinä kuullaan kaikuja pitäjässä aikoinaan 20 vuotta järjestetystä Toholammin Harmonikkaviikosta. Nyt järjestettävä tapahtuma on kolmas. Ensimmäiset kerrat taiteellisena johtajana toimi Osmo Jämsä. Nyt taiteellinen johtaja on Mika Jämsä, mutta myös Osmo Jämsä on yhä konserttien suunnittelussa mukana. Järjestäjäorganisaatio on Toholammin Kamarimusiikkiyhdistys ry.
04.07.2012

Sivuilta www.limetv.fi löytyy 3.7. julkaistu Kotilaakso Soi -tapahtuman taiteellisten vastaavien haastattelu.

08.06.2012

 

Harrastusta jatkaneet entiset orkesterilaiset ovat tervetulleita mukaan puhallinorkesterin 40-vuotisjuhlakonserttiin 8.7. urheiluhallille.