Ilmoitukset

 

Etsivä nuorisotyöntekijä


Julkaistu: 24.09.2018

Kirjoittaja: Jaana Pelkonen

 

Toholammin kunta hakee

ETSIVÄÄ NUORISOTYÖNTEKIJÄÄ 31.7.2019 asti. Työn aloitus mahdollisimman pian. Jatkomahdollisuus ratkeaa hankerahoituksen varmistuttua.
Etsivän nuorisotyöntekijä auttaa Toholammin ja Lestijärven alle 29-vuotiaita nuoria, jotka ovat koulutuksen tai työmarkkinoiden ulkopuolella tai jotka tarvitsevat tukea löytääkseen tarvitsemansa palvelut. Tehtävään liittyy myös koulunuorisotyötä yläkoululaisten parissa. Edellytämme hakijalta soveltuvaa sosiaali- tai nuorisoalan tutkintoa sekä työkokemusta nuorten kanssa toimimisesta.

Arvostamme:
-taitoa kuunnella nuoria ja kommunikoida heidän kanssaan sekä kasvokkain että nuorten käyttämillä välineillä

-joustoa ja jalkautumista nuorten pariin

-hyviä tietoja palvelujärjestelmästä ja lainsäädännöstä
-motivaatiota ja ideoita etsivän nuorisotyön kehittämiseen

Tehtävän hoitaminen edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.
Tehtävän täytössä sovelletaan 4 kk koeaikaa. Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät KVTES:n mukaan.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista toimitettava lääkärintodistus terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/ 2002) mukainen rikosrekisteriote.

 

Hakemukset ansioluetteloineen lähetetään 05.10.2018 klo 12 mennessä sähköpostitse osoitteella eeva.paivio@toholampi.fi. Samasta sähköpostiosoitteesta tai p. 040 150 5230 voit myös kysellä lisätietoa tehtävästä. Alkuperäiset todistukset esitetään mahdollisessa työhaastattelussa.