Koulukuljetukset, työ- ja loma-ajat

 

ToholampiTube!


Julkaistu: 06.03.2018

Kirjoittaja: Tarja Kalander

 

Tule mukaan yhdessä markkinoimaan Toholammin kuntaa. Tee YouTubeen video, jossa tuodaan esille miksi Toholampi on hyvä paikka elää ja asua kuvaamalla perheen arkea, yritystoimintaa, koululaisten ja yhdistysten projekteja tms. Tämä haaste on meille kaikille: yksittäiset kuntalaiset, kaveriporukat, yhdistykset, yritykset, luokat, päiväkoti, koulut... Kunnanjohtaja on ottanut haasteen vastaan ja julkaisee maaliskuussa ensimmäisen videon. Hän ei osallistu kilpailuun.

 

Heinäkuun loppuun mennessä jätetyistä videoista kolme parasta palkitaan ja näiden kesken arvotaan yöpymispaketti kahdelle hengelle Hirvikosken Maaseutuhotellissa. Videot tulee toimittaa muistitikulla kirjekuoressa kulttuuritoimistoon (kuoreen maininta YouTube video, mukaan osallistujan yhteystiedot) tai lataamalla YouTubeen yksityinen video ja lähettämällä siitä linkki osoitteeseen tarja.kalander@toholampi.fi.

 

Kunnan verkkosivuja uudistetaan parhaillaan. Kaipaamme sinne uusia kuvia elämästä ja maisemista Toholammilla. Kuvia joihin sinulla on tekijänoikeudet tai linkkejä kuviin voi laittaa s-postilla osoitteeseen tarja.kalander@toholampi.fi. Toimittamalla kuvia ja videoita annat kunnalle oikeuden käyttää niitä kuntamarkkinoinnissa. Huomaathan kysyä luvan kuvattavilta.