Ilmoitukset

 

Koulunkäynninohjaajan toimi


Julkaistu: 20.06.2018

Kirjoittaja: Eira Kekkonen-Orava

 

Haemme vakituiseen toimeen 7.8.2018 alkaen koulunkäynninohjaajaa Viitojan koululle. Työaika on 30 t/viikko. Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Palkkaus on KVTES:n mukainen.

 

Koulunkäynninohjaajan tehtävänä on tukea oppilaita päivittäisessä koulutyössä ja erilaisissa koulupäiviin liittyvissä tilanteissa. Koulunkäynninohjaaja toimii tiiviissä yhteistyössä koulun muun henkilökunnan kanssa. Kelpoisuusehtona on koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjauksen erikoisammatttitutkinnon suorittaminen (aikaisempi koulunkäyntiavustajan ammattitutkinto) tai vastaavan ammattitutkinnon suorittaminen (esim. lastenhoitaja, lähihoitaja tai nuoriso-ohjaaja).

 

Lisätiedot: rehtori Leea Piispanen, puh. 040 150 5250, leea.piispanen@toholampi.fi

 

Hakemukset ansioluetteloineen lähetetään sähköpostitse toholammin.kunta@toholampi.fi tai  

osoitteella Toholammin kunta, Sivistystoimisto, Lampintie 5, 69300 Toholampi. Kuoren päälle sana "Hakemus". Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Hakemuksia ei palauteta.

 

Valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisterilaissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

 

Hakuaika päättyy 2.7.2018 klo 12.00